·  TEL. 93 211 66 42 · EMAIL info@aprenents.cat
 · 

Activitats

Participació en la campnya Reis Mags dels Casals dels Infants


El Reis d’Orient del Casal ens recorden la seva petició!

Enguany s'ens tornen a dir que abans del proper 15 de desembre es necessita aconseguir 2.000 joguines noves per fer somriure cada nena i nen.

Cada Rei necessita un tipus de regal diferent:

EL REI MELCIOR és el responsable d’aconseguir les joguines pels nens i nenes més petits,entre 0 i 6 anys  (nines i complements, cotxes i altres mitjans de transport, puzles, construccions de fusta i plàstic, jocs de manipulació i construcció, etc). En total haurà d’aconseguir portar 200 joguines de 0-3 anys i200 més de 3 a 5 anys


EL REI GASPAR s’encarrega de totes les joguines i jocs pels nens i nenes de 6 a 12 anys (legos, nines i complements, motxilles, cotxes i altres mitjans de transport, maletins de jocs, jocs de taula (UNO, jungle speed, jocs de cartes, parchis, monopoly, party, risc, de màgia), playmobils, pintures, material esportiu etc). El seu objectiu són 600 joguines!


EL REI BALTASAR de les joguines pels infants més grans de 12 a 16 anys(patinets, skates, jocs de taula, legos, meccanos, playmolbils, cubs Rubic, packs de maquillatge, colònies, material esportiu, videojocs, etc). Ha d’aplegar 250 regals en total!

Nosaltres hem decidit ser el...

REI GASPAR

I per fer-ho possible els nois i noies de l'escola s'ha esmerat per fer possible aquesta tasca: hem fet braçalets de fusta, portaespelmes, magdalenes, galetes i fins i tot una rifa per recollir fons per fer possible el somni de molts infants!

El resultat ha estat un èxit ja que hem recollit fins a 570€!!